Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Canotaj
CE: România domină clasamentul pe medaliiStefan Racila / Mediafax Foto
04 Aug 2018

CE: România domină clasamentul pe medalii

Prima zi a finalelor ediției 2018 a Campionatelor Europene de canotaj pentru seniori a adus nu mai puțin de 5 medalii pentru România, performanță cu care selecționata tricoloră conduce în ierarhia pe medalii a națiunilor cu trei de aur, una de argint și una de bronz.

Aurul a fost obținut de echipajul de patru rame masculin format din Mihăiţă Ţigănescu, Cosmin Pascari, Ştefan Berariu și Ciprian Huc, echipajul de dublu rame feminin alcătuit din Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu și de barca de 8+1 a fetelor, alcătuită din Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mîdîlina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu plus cârmaciul Daniela Druncea.

Mădălina Hegheş, Iuliana Buhuş, Mădălina Caşu şi Roxana Paraşcanu au fost aproape de a câștiga aurul în proba de patru rame, însă au pierdut la sprint duelul cu barca Rusiei și au fost nevoite să se mulțumească cu argintul.

Băieții din echipajul de dublu rame, Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, au adus medalia de bronz, în timp ce echipajul feminin de patru vâsle alcătuit din Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Nicoleta Paşcanu și Simona Radiş a încheiat pe locul 5.

Mâine este ultima zi de concurs cu un program ce include alte 8 finale pentru medalii. Vom avea bărci tricolore în trei dintre acestea, în probele de dublu vâsle categorie uşoară feminin, dublu vâsle masculin şi 8+1 masculin.

Alte știri din Canotaj