Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CE: Prima înfrângere, una usturătoare, în meciul cu OlandaSorin Pană / SportPictures.eu
09 Dec 2018

CE: Prima înfrângere, una usturătoare, în meciul cu Olanda

Euforia celor trei victorii din prima fază a grupelor a fost spulberată în această seară în meciul pe care tricolorele l-au disputat cu Olanda în grupele principale ale Campionatului European din Franța.

Resimțind importanța jocului și presiunea rezultatelor anterioare, elevele lui Martin Ambros au abordat crispate întâlnirea și au înscris primul gol după cinci minute scurse de la primul fluier după ce Dumanska primise deja trei goluri. Intrate în joc mai târziu, Neagu și colegele ei au revenit încet și după ce au trecut pentru prima dată la conducere în minutul 17, 7:6, speranțele unei noi victorii au înflorit în rândul suporterilor români. Speranța a ținut până la pauză, unde Olanda a intrat în avantaj 11:10, la reluarea jocului jucătoarele batave au apăsat pe accelerație și pe fondul unei lipse de organizare în defensivă, dar și a ratărilor obsedante ale fetelor noastre, la jumătatea reprizei secunde conduceau cu 21:13. Încercările de revenire ale tricolorelor nu au avut sorți de izbândă și partida se încheie cu scorul de 29:24 (11:10) pentru Olanda.

Cu 4 puncte, România este pe locul 2 în grupă la egalitate cu Germania și Ungaria, dar acestea au un meci în plus disputat. Marți de la ora 19:00 jucăm cu Spania și urmărim rezultatele indirecte pentru a vedea în ce măsură depindem de rezultatul ultimului meci, cel de miercuri contra Ungariei.

Alte știri din Handbal