Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CE: Poloiștii tricolori s-au calificat în optimile de finalăStefan Constantin / SportPictures.eu
02 Sep 2022

CE: Poloiștii tricolori s-au calificat în optimile de finală

Campionatele Europene de polose desfășoară la Split, România fiind prezentă în ambele competiții, cea masculină și cea feminină.

Tricolorii pregătiți de Bogdan Rath au încheiat grupa C pe locul al treilea după înfrângerea cu Spania (9:16), victoria cu Germania (11:4) și remiza înregistrată astăzi cu Olanda (12:12). La egalitate de puncte, dar cu golaveraj inferior selecționatei batave, caschetele tricolore au încheiat grupa pe locul 3 și au avansat în optimile de finală. Conform sistemului competițional, ocupanta locului 1, Spania, va evolua direct în sferturile de finală, iar Olanda și România vor evolua în optimi. Următoarea întâlnire a tricolorilor ets programată duminică, 4 septembrie contra ocupantei locului 2 din grupa A, puternica selecționată a Muntenegrului.

La feminin, poloistele tricolore nu au obținut nicio victorie în cele 4 meciuri disputate până acum. 10:15 cu Germania, 3:24 cu Grecia, 6:15 cu Croația și 0:28 cu Olanda le plasează pe ultimul loc în grupa A, în care sâmbătă vor disputa ultimul meci, cel contra Ungariei. Primele patru echipe din cele două grupe avansează în sferturile de finală, România nemaiavând nicio șansă să urce două locuri.

Alte știri din Polo