Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CE: Înfrângere la debutBogdan Danescu / SportPictures.eu
12 Sep 2019

CE: Înfrângere la debut

Tricolorii au pierdut partida de debut din cadrul grupei A ale ediției 2019 a Campionatului European de volei masculin. Găzduită de Sud de France Arena din Montpellier, partida contra Franței a fost una dominată net de reprezentativa țării gazdă, care s-a impus cu 3:0 (25:19, 25:14, 25:16) după numai 64 de minute.

Robert Aciobăniței, cu 12 puncte din 9 atacuri, 2 ași și un blocaj reușit, a fost principalul jucător din sextetul ce a dat replica la fileu francezilor, din trupa pregătită de Dănuț Pascu și Ovidiu Macarie evidențiindu-se și Bala cu 8 atacuri.

Vineri, România înfruntă Bulgaria, vecinii noștri de la sud de Dunăre reușind o victorie categorică similară contra Greciei. Practic, speranțele noastre de a avansa în faza următoare a competiției, cea a optimilor de finală, sunt legate de meciurile contra Greciei și Portugaliei, ultimele în calendarul jocurilor grupei, victoriile contra acestor selecționate putând să aducă locul 4, ultimul calificant.

 

Iată programul meciurilor României:

Joi, 12 septembrie             România – Franța 0:3 (19:25, 14:25, 16:25)

Vineri, 13 septembrie         România – Bulgaria

Duminică, 15 septembrie    România – Italia

Luni, 16 septembrie           România – Grecia

Miercuri, 18 septembrie      România – Portugalia

Alte știri din Volei