Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CE: Înfrângere în optimile de finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Sep 2019

CE: Înfrângere în optimile de finală

Echipa națională de volei feminin a României a disputat ieri seară la Ankara partida din optimile de finală ale Campionatului European 2019.

După ce a terminat pe locul 4 în ierarhia grupei C găzduită de arena Papp László din Budapesta, elevele italianului Luciano Pedulla au fost nevoite să înfrunte câștigătoarea grupei A, nimeni alta decât deținătoarea titlului continental, selecționata Serbiei.

Tricolorele au făcut un meci curajos, însă au fost înfrânte în minim de seturi, scor 0:3 (20:25, 17:25, 23:25).

În primul set, fetele noastre au condus în permanență și au fost egalate la 18, moment din care sârboaicele s-au distanțat pe tabelă. Vecinele de la sud de Dunăre au avut inițiativa în actul secund, dar tricolorele au lăsat impresia că au puterea de a câștiga un set în actul următor. Aflându-se la conducerea ostilităților, ele s-au menținut la egalitate până la 22:22, atunci când sârboaicele și-au pus în valoare experiența superioară și au închis meciul.

Tricolorele revin în țară cu satisfacția împlinirii obiectivului pentru această competiție, acela de a trece de faza grupelor.

Alte știri din Volei