Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CE: Înfrângere în fața vicecampioanelor continentaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Aug 2019

CE: Înfrângere în fața vicecampioanelor continentale

Astăzi au debutat la Budapesta jocurile grupei C a Campionatului European 2019 de volei feminin, competiție la care ia parte și selecționata României la patru ani după ultima participare.

La această ediție a campionatului s-a făcut trecerea de la 16 la 24 de echipe, iar fetele noastre intră în concurs la scurt timp după ce au câștigat CEV Volleyball European Silver League și au promovat în grupa de elită a competiției. Alături de Olanda, Estonia, Croația, Azerbaijan și țara gazdă, Ungaria, tricolorele pregătite de selecționerul italian Luciano Pedulla se vor lupta în arena Papp László din capitala țării vecine pentru unul dintre cele patru locuri ce asigură accederea în optimile de finală ale competiției.

În primul meci, programat astăzi în compania vicecampioanei continentale Olanda, tricolorele au cedat fără drept de apel în 67 de minute cu scorul de 0:3 (21:25, 18:25, 9:25), însă speranțele de victorie vin în meciurile viitoare, în care vor întâlni adversare mai accesibile. Într-un alt meci al zilei inaugurale a grupei C, Azerbaidjan – Croația 3:2.

Programul jocurilor fetelor noastre în grupa C:

Vineri, 23 august            România – Olanda   0:3 (21:25, 18:25, 9:25)

Sâmbătă, 24 august       România – Ungaria

Duminică, 25 august       România – Estonia

Marţi, 27 august             România – Croaţia

Joi, 29 august                România – Azerbaidjan

Alte știri din Volei