Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
CE: Alin Alexuc Ciurariu aduce aur pentru Româniacsdinamo.eu
12 Feb 2020

CE: Alin Alexuc Ciurariu aduce aur pentru România

În cadrul Campionatului European de lupte ce se desfășoară între 10 și 16 februarie la Roma, Alin Alexuc Ciurariu a câștigat medalia de aur la categoria 130 de kilograme a stilului greco-romane. Sportivul care a împlinit recent vârsta de 30 de ani și este legitimat la clubul Dinamo a avut un parcurs fără greșeală pe saltelele din cadrul complexului PalaPellicone situat la Ostia pe malul mării Tireniene.

În primul tur el a trecut cu 4-0 de rusul Zurabi Gedakhauri (meciul poate fi vizionat aici), apoi în sferturile de finală de azerul Sabah Saleh Shariati cu scorul de 3-2 (video), pentru ca în semifinală să dispună de ucraineanul Kuchimii Mykola cu 2-1 (video). În finala turneului (video) Alin l-a învins pe georgianul Levan Arabuli cu un categoric 6-1 și își trece astfel în cont prima sa medalie de aur la un campionat european după cele două medalii de bronz cucerite în 2018 în Rusia la Kaspiysk și în 2019 la București.

Tot în cadrul stilului greco-romane, la categoria 55 de kilograme Florin Tița a ocupat locul 5 după ce a fost învins în finala pentru medaliile de bronz de georgianul Nugzari Tsurtsumia, campionul mondial en-titre, iar la categoria 63 de kilograme Mihai Mihuț a fost învins tot în finala pentru medaliile de bronz de ungurul Erik Torba.

Alte știri din Lupte