Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Buzoiencele pierd primul lor meci într-o cupă europeanăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Nov 2020

Buzoiencele pierd primul lor meci într-o cupă europeană

Astăzi, în prima manșă din turul 3 preliminar al European Handball League și primul meci în cupele europene la handbal al fetelor de la SCM Gloria Buzău, echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă a pierdut în deplasarea din Franța contra celor de la Nantes Atlantique Handball. Partida s-a încheiat cu scorul de 23:16 (11:9) după o a doua repriză în care gazdele și-au pus în valoare mai bine diferența de clasă. Pentru buzoience au înscris Shteriova - 5, Janjusevic - 3, Rotaru, Petrovic, Iuganu - câte 2, Subțirică, Moldovan câte un gol. Returul se va disputa duminica viitoare de la ora 10:30 la Buzău.

În această fază a competiției evoluează și HC Dunărea Brăila, care va disputa pe teren propriu ambele manșe ale dublei cu Viborg HK, partidele fiind programate sâmbătă, 21 noiembrie de la ora 11:00 și duminică, 22 noiembrie de la ora 12:15.

În competiția masculină a EHF European Cup, CSM București a obținut o victorie scontată în prima manșă a turului 2 preliminar în partida disputată la Uskoplje, în Bosnia și Herțegovina, contra celor de la MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje. Jucătorii pregătiți de Eliodor Voica s-au impus cu 30:23 (14:10) și privesc mult mai relaxați meciul retur ce se va juca sâmbătă, 21 noiembrie de la ora 16:00 în Capitală. Golurile ”tigrilor” au fost înscrise de Onyejekwe - 8, Tărîță, Nantes Campos - câte 5, Rotaru - 4, Davidovic - 3, Teixeira - 2, Becheru, Fotache, Aungurenci - câte un gol.

Alte știri din Handbal