Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Bute și Gavril pot ajunge la RioMarcella Dragan / Mediafax Foto
04 Mar 2016

Bute și Gavril pot ajunge la Rio

Președintele Federației Internaționale de Box Amator, AIBA, chinezul Dr.Wu Ching-Kuo, a anunțat, in media internațională, că și boxerii profesioniști pot intra în ringul Jocurilor Olimpice din Brazilia! Pentru a ajunge la Rio, aceștia vor fi obligați, însă, să treacă de cel puțin un turneu de calificare, rezervat exclusiv profesioniștilor.

La Jocurile Olimpice de vară din Brazilia, Comitetul Olimpic Internațional a rezervat 250 de locuri boxului, din care 187 pentru amatori și 63 pentru profesioniști.

Lucian Bute, cel mai cunoscut boxer profesionist din România, ar putea avea astfel o șansă uriașă de reconfirmare a valorii sale. Un alt pugilist profesionist, Roland Gavril, și-a exprimat deja intenția de a participa la turneele preolimpice. În acest sens, Gavril dorește să vină în țară și să se pregătească alături de Relu Auraș, fostul său antrenor de la SCM Bacău.

Alte știri din Box