Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Buenos Aires nu i-a priit lui MergeaRadu Oltean / Mediafax Foto
13 Feb 2014

Buenos Aires nu i-a priit lui Mergea

La capătul unui meci plin de suspans, Florin Mergea și partenerul său, austriacul Oliver Marach, au pierdut întâlnirea disputată aseară la Buenos Aires în cadrul turneului Copa Claro, dotat cu premii totale de 488.890 USD.

Cei care le-au barat calea către fazele superioare ale competiției au fost cuplul format din spaniolul Pablo Andujar și italianul Daniele Bracciali, după un joc ce a durat aproape 100 de minute și încheiat aproape dramatic – 7-5, 3-6, 11-9.

Fiecare parte a reușit să controleze jocul pe propriul serviciu în primul set, break-ul care a făcut diferența fiind adjudecat de Andujar-Bracciali abia în al 12-lea ghem. Setul secund a fost adjudecat de Mergea-Marach și decizia s-a luat în supertiebreak. Aici ambele tabere s-au luptat fără prea mare succes să își câștige serviciul. Cu toate acestea egalitatea s-a perpetuat până la 9-9, când Andujar-Bracciali au reușit să facă punct pe propriul serviciu și imediat să ia un minibreak care a pus capăt partidei.

Florin și Oliver au primit un cec în valoare de 2.570 USD, fără a acumula puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp