Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Brigăzi românești la meciuri internaționaleSportPictures.eu
04 Nov 2014

Brigăzi românești la meciuri internaționale

În această săptămână, două jocuri din cupele europene vor fi conduse de brigăzi din România. Alexandru Tudor a fost delegat la un meci de foc la Istanbul, iar Cristina Dorcioman o arbitrează pe FC Barcelona.

O brigadă românească, avându-l la centru pe Alexandru Tudor, arbitrează meciul de Europa League Besiktas Istanbul- Partizan Belgrad. Este un joc din etapa a patra a competiției. Va avea loc joi 6 noiembrie, de la ora 20.00. După trei etape, turcii au două puncte, iar sârbii unul singur. Se anunță o atmosferă senzațională. Și turcii și sârbii sunt renumiți pentru comportamentul vulcanic al fanilor. Alături de Alexandru Tudor, pe stadionul "Ataturk Olympiat", mai merg asistenții Aurel Onița și Octavian Șovre, ca rezervă Radu Ghinguleac, iar arbitrii adiționali vor fi Ovidiu Hațegan și Cristi Balaj.

O altă brigadă din România, de această dată feminină, a fost delegată să arbitreze sâmbătă, de la ora 20.00, meciul FC Barcelona- Bristol Academy. Contează pentru prima manșă a fazei optimilor de finală din Champions League, fotbal feminin. Va avea loc pe "Mini Estadi". La cele două linii se vor afla Petruța Iugulescu și Patricia Samsudean.

După meciul din Barcelona, Petruța Iugulescu merge la Doha pentru a participa la un seminar organizat de FIFA, în vederea Campionatului Mondial de fotbal feminin, care va fi organizat de Qatar.  

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal