Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Break de 86 de puncte pentru Andrei OrzanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Iun 2017

Break de 86 de puncte pentru Andrei Orzan

Recent, la Centrul Național de Snooker din București a avut loc o  nouă etapă a Ligii Naționale de Snooker, competiție la care sportivii legitimați la CS Olimpia București fac legea.

Etapa a fost câștigată de către Andrei Orzan, cel care în finală l-a învins pe Tudor Popescu cu scorul de 6-3 la frame-uri. De remarcat faptul că, în meciul din ultimul act, Andrei Orzan a realizat un break de 70 de puncte, dar și încă un break în valoare de 36 de puncte. Andrei Orzan a bifat și break-ul cel mai mare al competiției, 86 de puncte, în meciul din optimile de finală, câștigat cu 3-0 în fața lui Sebastian Mușat. Andrei Orzan a dovedit o formă constantă, înscriind, în sferturile de finală și în semifinale, alte trei break-uri de 51, 53, respectiv 54 de puncte.

Pe partea cealaltă de tablou, Rareș Sincă a pierdut cu 5-3 în fața lui Tudor Popescu.

În clasamentul general, după adițiunea de puncte din primele 6 runde, Andrei Orzan este lider autoritar, cu 1520 de puncte totalizate.

El este urmat pe podium de Rareș Sincă, 1200 de puncte, dar și Paul Croitoru, 1060 de puncte. 

În fiecare lună sunt programate etape de Liga Națională, iar la final se contabilizează punctele acumulate de către jucători, pentru ierarhia finală.

Alte știri din Biliard / Snooker