Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Brazilia - România 90-45, într-un meci amicalOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
25 Iul 2016

Brazilia - România 90-45, într-un meci amical

Revenită în țară din stagiul de pregătire de pe tărm asiatic, unde a reușit să câștige două din cele trei turnee derulate în cadrul circuitului Atlas International Tournament 2016 împotriva selecționatelor Chinei, Poloniei și Georgiei, reprezentativa națională de seniori a României s-a antrenat câteva zile în Arena de Baschet iar apoi a plecat spre Sao Paolo pentru noi meciuri de verificare, invitată pentru două meciuri amicale în metropola sud-americană împotriva reprezentativei țării gazdă a Jocurilor Olimpice 2016.

Fata de stagiul din China, staff-ul tehnic al nationalei tricolore se va baza in Brazilia pe un lot format din 12 sportivi, printre care se regasesc si Alexandru Olah, recent intors din SUA unde a participat la NBA Summer League pentru echipa New Orleans Pelicans, dar si americanii Malcolm Armstead si Giordan Watson, ultimul urmand sa debuteze in tricoul nationalei tricolore. Dar iata si componenta lotului tricolor care va evolua impotriva nationalei Braziliei: Alexandru Olah, Catalin Baciu, Bogdan Tibirna, Titus Nicoara, Rolland Torok, Adrian Gutoaia, Octavian Popa-Calota, Vlad Corpodean, Baris Aktas, Iulian Orbeanu, Giordan Watson si Malcolm Armstead.

In primul meci, Brazilia ne-a invins cu un usturator 90-45 (18-8, 21-9, 26-10, 25-20). Al doilea meci este programat in data de 25 iulie.

Cel mai bun marcator al nostru la Sao Paolo a fost americanul naturalizat, Malcolm Armstead, care a inscris 14 puncte.

Alte știri din Baschet