Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
  Boxerul Sorin ”Pantera” Tănăsie trece la kickboxing
13 Oct 2015

Boxerul Sorin ”Pantera” Tănăsie trece la kickboxing

Craioveanul Sorin “Pantera” Tănăsie pare dornic să încerce cât mai multe experienţe în lumea sporturilor de contact. După o carieră în box, care mai continuă cu intermitenţe şi în ziua de astăzi, şi după un prim meci  în artele marţiale mixte disputat în ianuarie 2014, Tănăsie va debuta pe 16 octombrie la Sibiu în ringul de kickboxing.

Fost campion mondial de juniori, considerat la un moment dat un mare talent al boxului românesc, Sorin Tănăsie îşi va încerca puterile la Sibiu în faţa maghiarului Aron Szilagyi. Adversarul lui Tănăsie a mai luptat în România în octombrie 2014 la Botoşani în gala de MMA RXF 13 unde l-a învins prin ghilotină în runda a treia pe băcăuanul Florin Lupu. Szilagyi, 19 ani, este practicant de kickboxing, MMA şi box. Tănăsie a decis să încerce experienţe şi  în alte zone din lumea sporturilor de contact în situaţia în care numărul galelor de box profesionist organizate în România în ultimii ani a scăzut foarte mult.

Gala internaţională de kickboxing de la Sibiu în care va lupta Sorin “Pantera” Tănăsie este alcatuită din 11 meciuri iar în capul de afiş se vor întâlni olandezul Albert Kraus şi unul dintre cei mai populari luptători români, bucureşteanul Marius Tiţă. Vor mai urca în ring, printre alţii, ieşeanul Sebastian Ciobanu supranumit “Fiul lui Dracula”, greul brazilian Jhonata Diniz învins de Daniel Ghiţă la decizie în 2012 în circuitul Glory, clujeanul Dorin Stan şi boxerul timişorean Cosmin Joltea.

Alte știri din Arte marțiale