Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Bob: Medalie de bronz la Campionatele Mondiale de junioriAFP / Mediafax Foto
31 Ian 2017

Bob: Medalie de bronz la Campionatele Mondiale de juniori

Lotul național de juniori al României a participat la Campionatele Mondiale de bob, care au avut loc la Winterberg, în Germania.

La proba de bob 4, categoria tineret sub 26 de ani, echipajul pilotat de Daniel Tentea, alături de colegii Raul Dobre, Ionel Cojan și Andrei Bugheanu, a sosit pe un onorant loc 11. O poziție mai jos, pe 12, s-a situat un echipaj mixt al României, în care pilot a fost Maria Constantin, iar împingători  Adela Grecu, Valeriu Iubu și Ștefan Codreanu.

Cvartetul compus din Tentea, Dobre, Cojan și Bugheanu a punctat și în ierarhia juniorilor sub 23 de ani, unde a cucerit medalia de bronz pentru România.

La bob feminin, juniori, Daniela Gheauș și Teodora Vlad s-au situat pe locul 4, în timp ce la tineret același echipaj a terminat pe locul 7. Foarte aproape de o nouă medalie au fost Maria Constantin și Adela Grecu, care au coborât pe locul al patrulea.

La bob 2 masculin, în ierarhia de la tineret, Mihai Tentea și Raul Dobre au terminat pe 15, în timp ce același echipaj a ocupat locul 7 la juniori.

Conform regulamentelor internaționale, vârsta maximă admisă pentru juniorat, la bob, este de 23 de ani, în timp ce categoria tineret, datorită dificultății probelor, se întinde până la 26 de ani.

Alte știri din Juniori