Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Blăjencele, la un pas de finala Cupei CEV. ”Tigroaicele” părăsesc CEV CLRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Feb 2019

Blăjencele, la un pas de finala Cupei CEV. ”Tigroaicele” părăsesc CEV CL

Zi plină pentru voleiul românesc în competițiile europene. În prima manșă a semifinalei Cupei CEV, CSM Volei Alba-Blaj s-a impus categoric pe terenul celor de la Știința Bacău și mai au de îndeplinit o formalitate peste o săptămână pentru a disputa a doua finală de cupă europeană la interval de un an de zile.

Fetele pregătite de Darko Zakoc s-au impus cu 3:0 (25:12, 25:16, 25:16) în partida disputată în Sala Sporturilor din Bacău, Ioana Baciu fiind MVP-ul partidei cu 22 de puncte reușite, în timp ce Nneka Onyejekwe a dominat fileul și a reușit 5 blocaje.

Meciul retur se va juca în Sala Transilvania din Sibiu marți, 5 martie, începând cu ora 17:00 și va fi transmis, la fel ca și meciul de astăzi, de canalul Digi Sport. Blăjencele se pot pregăti de finala competiției în care mai mult ca sigur o vor întâlni pe Yamamay e-work Busto Arsizio, formația italiană dispunând tot cu 3:0 în deplasare de unguroaicele de la Swietelsky Békéscsaba.

În CEV Champions League, CSM București a disputat în Sala Polivalentă din Capitală ultimul meci din programul grupei E. Fenerbahce Opet Istanbul, liderul ierarhiei s-a impus din nou în fața fetelor pregătite de Ferhat Akbaș, de această dată cu 3:1 (25:11, 21:25, 25:19, 25:14) și au câștigat grupa cu un total de 16 puncte.

Melissa Teresa Vargas Abreu a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 27 de puncte aduse echipei turcești, în timp ce pentru ”tigroaice” Trushkina a contribuit cu 14 puncte la zestrea echipei. Cu o singură victorie în grupă, și aceea obținută în deplasare, CSM București termină pe locul 3 în grupă în fața polonezelor de la Chemik Police.

Alte știri din Volei