Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Blăjencele acced în turneul Final Four al Cupei ChallengeValentin Macrea / SportPictures.eu
10 Dec 2020

Blăjencele acced în turneul Final Four al Cupei Challenge

CSM Volei Alba Blaj a exploatat avantajul terenului propriu și a obținut calificarea în turneul Final Four al Cupei Challenge. Găzduit de sala „Transilvania” din Sibiu, unul dintre turneele pentru fazele optimilor de finală și a sferturilor de finală organizate de Federația Europeană de Volei după sistemul ”bulelor epidemiologice”, a prilejuit două victorii pentru blăjence.

După ce ieri a dispus de spanioloaicele de la Sanaya Libby`s La Laguna cu un categoric 3:0 (25:19, 25:10, 25:22), astăzi blăjencele s-au impus tot în minim de seturi contra cehoaicelor de la VK Prostejov. Jucătoarele pregătite de Darko Zakoc au avut nevoie de doar 54 de minute pentru a câștiga cu 3:0 (25:14, 25:14, 25:6), Jovana Kocić fiind cea mai bună jucătoare a meciului cu 16 puncte aduse pentru blăjence.

CSM Volei Alba Blaj va își cunoaște o potențială adversară din turneul Final Four programat în luna februarie a anului viitor, formația maghiară 1. MCM-Diamant Kaposvar. Pentru un alt loc în acest turneu CSM Lugoj se va lupta săptămâna viitoare în Insulele Canare, la Las Palmas de Gran Canaria. ”Centro Insular de Deportes” va găzdui mini-turneul în care bănățencele vor evolua în 16 decembrie contra turcoaicelor de la THY Istanbul, în celălalt meci urmând a se întâlni gazdele de la CV Gran Canaria și franțuzoaicele de la Vandoeuvre Nancy VB.

Alte știri din Volei