Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Bill Amis, paznicul coşului stelistSportPictures.eu
05 Dec 2014

Bill Amis, paznicul coşului stelist

Bill Amis, extrema de forţă a Steaua CSM EximBank, este lider în Liga Naţională de Baschet la capitolul capace, cu o medie de 1,6 reuşite pe meci.

Steaua are în acest sezon unul dintre cele mai valoroase frontcourt-uri (jucători care evoluează în special sub panou) din Liga Naţională de Baschet, cu Travis Watson, Titus Nicoară, Ionuţ Drăguşin şi Bill Amis.

Watson este o prezenţă impresionantă sub panoul Stelei prin alura sa şi prin simţul de anticipaţie, care vine din experienţă. Nicoară este o ameninţare datorită plasamentului excelent. Drăguşin este ajutat de statura impresionantă. Iar Bill Amis contribuite la dominaţia roş-albaştrilor în spaţiul de trei secunde în primul rând prin calităţile sale atletice.

E omul care zboară mult deasupra inelului pentru a culege orice minge şi pentru a întuneca cerul deasupra adversarilor. Bill a adunat 13 capace în primele opt meciuri din acest sezon, pentru o medie de 1,6 pe meci, care îl plasează pe primul loc în această ierarhie.

Americanul a reuşit cel puţin un capac în cinci dintre cele opt partide, cele mai bune performanţe ale sale fiind cinci reuşite, în deplasarea cu BC Timişoara, respectiv trei, la ultimul meci de acasă, cel cu Energia Tg. Jiu.

Bill este în top 15 din Liga Naţională şi la recuperări, cu o medie de 6,5 puncte, fiind unul al treilea recuperator al echipei, după Watson şi Nicoară.

 

sursa: steauabaschet.ro

Alte știri din Baschet