Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Biletele pentru meciul care le va aduce faţă în faţă pe Steaua 1986 şi Steaua 2006 au fost puse în vânzare
06 Mai 2016

Biletele pentru meciul care le va aduce faţă în faţă pe Steaua 1986 şi Steaua 2006 au fost puse în vânzare

Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport şi CSA Steaua anunţă că biletele pentru evenimentul „Uniţi pentru Mihai Neşu“ au fost puse în vânzare. Cei care doresc să contribuie la recuperarea celui cunoscut drept „Bichonul“ sunt invitaţi să achiziţioneze tichetele de acces pentru partida din 9 mai, organizată la Sala Polivalentă, care le va aduce faţă în faţă pe echipele Stelei din 1986 şi 2006.

 

Bilete sunt disponibile la preţuri cuprinse între 25 şi 75 de lei şi pot fi cumpărate de la Sala Polivalentă, după cum urmează:

  • Vineri: 15:00 – 20:00;
  • Sâmbătă: 10:00 – 18:00;
  • Duminică: 10:00 – 18:00;
  • Luni: începând cu ora 13:00.

 

În urmă cu cinci ani, Mihai Neşu a suferit un accident la coloana vertebrală, în urma căruia a rămas paralizat aproape complet. De atunci şi până astăzi, fostul fundaş urmează un program de tratament şi terapie în SUA, iar organizatorii evenimentului caritabil vor direcţiona banii proveniţi din bilete pentru acoperirea acestor costuri.

„Recuperarea este foarte scumpă: trei luni de tratament în SUA necesită 45.000 de euro, şase luni 90.000 de euro, un an 180.000 de euro. Mihai a reuşit să meargă acolo doar de două ori pentru acest tratament, cinci luni în 2012 şi trei în 2015. Pentru că drumul este foarte solicitant pentru starea lui medicală şi din pricina acestuia şansele de progres se înjumătăţesc, doctorii i-au transmis că următoarea deplasare ar trebui să fie de un an sau minimum şase luni. De aceea am dat startul acestei acţiuni de strângere de fonduri pentru Mihai, care va începe pe 9 mai 2016 şi va continua pe parcursul tuturor anilor de tratament“, a declarat Andreea Ogăraru, vicepreşedinte al Asociaţiei George Ogăraru pentru Cultură şi Sport.

Toţi cei care doresc să se alăture acestui proiect pot afla informaţii suplimentare pe pagina online a evenimentului, disponibilă aici.

 

Despre Mihai Neşu
În vârstă de 33 de ani, Mihai Neşu este un reper pentru istoria recentă a Stelei, echipă în tricoul căreia a activat şapte sezoane. Ulterior, cel cunoscut drept „Bichonul“ s-a transferat la clubul olandez FC Utrecht, unde trei ani mai târziu avea să-şi încheie cariera de fotbalist, în urma unui eveniment tragic. Mai exact, în timpul antrenamentului din 10 mai 2011, Mihai Neşu a avut un contact cu un coleg, în urma căruia a căzut şi a suferit o fractură în zona cervicală, care l-a lasat paralizat aproape complet. La cinci ani de la accident, starea lui de sănătate încă nu a suferit modificări pozitive majore, atât de mult aşteptate.

Alte știri din Fotbal