Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Biletele pentru finala Cupei României, disponibile de mâineRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mai 2015

Biletele pentru finala Cupei României, disponibile de mâine

Miercuri, 13 mai, începând cu ora 12:00, Casa Fotbalului găzduiește conferința de presă la care ambasadorii finalei Cupei României, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, vor lansa procesul de vânzare online a biletelor pentru Universitatea Cluj - FC Steaua București (31 mai, ora 21:00, Arena Națională)

Ambasadorii finalei Cupei României Timișoreana, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, vor juca și ei pe Arena Națională, în Meciul de Legendă dinaintea finalei. Cu ocazia conferinței de presă de mâine, va fi dat startul vânzării online a biletelor, care vor putea fi achiziționate începând de mâine după-amiază, 13 mai 2015, pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro. Fiecare fan poate cumpăra maximum 4 bilete.

Federația Română de Fotbal a pregătit suporterilor și alte facilități în achiziționarea biletelor! Fanii își pot cumpăra și printa acasă biletele, în varianta e-tickets, fără costuri de transport.

 

sursa: frf.ro

 

Alte știri din Fotbal