Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Biletele pentru BRD Bucharest Open 2019 s-au pus în vânzareSabin Malisevschi / SportPictures.eu
26 Iun 2019

Biletele pentru BRD Bucharest Open 2019 s-au pus în vânzare

Organizatorii BRD Bucharest Open 2019, turneu ce se va desfășura în perioada 13-21 iulie 2019, la Arenele BNR din Capitală, anunță că biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate de la Casa de Bilete deschisă la Arenele BNR, intrarea din Strada Dr. Lister, precum și pe www.bilete.ro.

Programul Casei de Bilete:

Sâmbătă (13 iulie) – Duminică (21 iulie): 10-20.

Prețurile biletelor:

20 lei (luni, 15 iulie)
20 lei (marți, 16 iulie)
30 lei (miercuri, 17 iulie)
30 lei (joi, 18 iulie)
50 lei (vineri, 19 iulie)
75 lei (sâmbătă, 20 iulie)
75 lei (duminică, 21 iulie)

Biletele pentru turneul de tenis BRD Bucharest Open 2019 au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate și online, pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio, Relay, Germanos, Vodafone semnalizate Bilete.ro si Info Point Mall Promenada.

Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiție.

 

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, sâmbătă și duminică, 13 și 14 iulie, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 15-18 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimație, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.)

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.

 

sursa: brdbucharestopen.ro

Alte știri din Tenis de câmp