Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Biletele la România - Finlanda, disponibile onlineRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Mai 2018

Biletele la România - Finlanda, disponibile online

Marți, 5 iunie, ora 20:30, reprezentativa României va disputa un meci amical contra selecționatei Finlandei, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. Începând din 11 mai, biletele pentru acest joc sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul variază între 10 RON (peluze) și 30 RON (tribune).

În limita disponibilității lor, biletele vor fi disponibile și la casieriile stadionului din Ploiești, începând cu data de 29 mai, conform următorului orar:

• 29 mai - 4 iunie, orele 12:00 - 19:00
• 5 iunie, orele 12:00 - 20:30

Prețuri:

Peluza 1    10 RON
Peluza 2    10 RON
Tribuna 1   30 RON
Tribuna 2   30 RON
VIP            200 RON

Copiii au acces pe baza biletelor gratuite.

La meciul România - Finlanda, accesul copiilor cu vârsta sub 14 ani se va face gratuit pe baza biletelor cu valoare zero care pot fi procurate odată cu realizarea comenzii online sau de la casieria stadionului, în limita locurilor disponibile pe arenă.

Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete, iar acestea vor fi nominale, fiind inscripționate cu numele, data și locul nașterii ale titularului. În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripționate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria stadionului „Ilie Oană”, pe 5 iunie, între orele 12:00 - 20:30.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), care se va face începând cu data de 17 mai, suporterii au la dispoziție și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal