Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Bilete pentru Cupa DavisMircea Rosca / Mediafax Foto
25 Aug 2014

Bilete pentru Cupa Davis

Biletele pentru întâlnirea România – Suedia, contând pentru play-off turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Preţul unui bilet în tribună este de 35 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 12.09, sâmbătă- 13.09 şi duminică- 14.09) este de 80 de lei.

Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul unui bilet în tribună este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul este 50 de lei. Pentru această categorie, accesul în arenă se va face pe baza biletului achiziţionat şi a actului doveditor (legimaţie, carnet).

Pentru loje, preţul unui bilet este de 100 de lei pe zi, al unui abonament este de 200 lei, iar un abonament pentru o lojă întreagă (toate locurile din lojă pentru toate cele trei zile) este de 150 de lei/loc. Lojele pot avea 6, 7, 8 şi respectiv 9 locuri.

Biletul şi abonamentul oferă accesul la meciurile disputate pe terenul central al Arenelor BNR.

Întâlnirea dintre România şi Suedia va avea loc în în perioada 12-14 septembrie 2014, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu.

 

Alte știri din Tenis de câmp