Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Bilete online la România - FeroeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Mar 2015

Bilete online la România - Feroe

Duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești este programată partida România - Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2016. Este primul meci de pe teren propriu al echipei naționale în afara Arenei Naționale, după ce aceasta a fost inaugurată, în 2011.

De astăzi, Federația Română de Fotbal a lansat procesul de vânzare online a biletelor pentru al cincilea joc al ”tricolorilor” în actuala campanie de calificare.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro și bilete.frf.ro, iar suporterii care își vor achiziționa tichetele în primele zile vor beneficia de o reducere de 15 la sută.

 

Prețurile biletelor

Loje: 500 lei / 400 lei

VIP 1: 200 lei

VIP 2: 150 lei

Tribune: 30 - 45 lei

Peluza: 20 lei

 

O dată cu noul parteneriat al FRF cu bilete.ro, fanii echipei naționale nu vor mai plăti comision de procesare. În plus, ei au la dispoziție și varianta de e-tickets, având posibilitatea de a-și printa biletele acasă, fără a fi nevoie de costuri suplimentare pentru transportul lor. 

Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxele de curierat astfel: pe București - 6 RON și în țară - 9 RON.

De asemenea, cei prezenți pe stadionul ”Ilie Oană” vor avea parte de multe surprize din partea sponsorilor ”naționalei”.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal