Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
Bilanţ intermediar al luptătorilor români la DortmundAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
29 Iun 2014

Bilanţ intermediar al luptătorilor români la Dortmund

În aceste zile, la Dortmund, în Germania, se desfăşoară un Grand Pix Internaţional de lupte, stiluri olimpice. Delegaţia României care este prezentă în oraşul german a obţinut deja două medalii la această competiţie. La lupte libere, categoria de greutate de 65 de kilograme, George Bucur a obţinut bronzul, după ce a trecut de recalificări.Gheorghiţă Sabău, la 86 de kilograme s-a situat pe locul 10, iar Michael Manea a obţinut aceeaşi clasare, locul 10, la 97 de kilograme. 

Vor intra azi pe suprafaţa de concurs Anatoli Dukov, la categoria de greutate 57 de kilograme, în recalificări, pentru medalia de bronz, dar şi Alexandru Moise, care va disputa finala la 70 de kilograme, având asigurat cel puţin argintul. 

La stilul greco-romane, comportarea sportivilor noştri a fost următoarea: Geroge Carpen locul 22 la categoria 66 de kilograme, Alin Alexuc, locul 14 la 98 de kilograme. 

Alte știri din Lupte