Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023
24 Nov 2020

Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023 pentru noi #MomenteLegendare

Operatorul global de pariuri online își extinde prezența în România printr-un parteneriat pe trei ani cu CFR Cluj, de șase ori campioană a Ligii 1. Parteneriatul a fost anunțat astăzi sub campania #MomenteLegendare, care subliniază abilitatea CFR Cluj de a învinge în ciuda șanselor nefavorabile, cu două zile înaintea unuia dintre cele mai importante meciuri ale anului pentru echipa lui Dan Petrescu: vizita celor de la AS Roma.

Betfair anunță primul parteneriat al companiei în fotbalul românesc, un acord pe trei ani cu CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1. Parteneriatul a fost anunțat astăzi sub campania #MomenteLegendare, care se axează pe câteva dintre serile istorice ale CFR Cluj în fotbalul european – debutul în competițiile europene din 2005, victoria din 2008 cu AS Roma, victoria din 2012 cu Manchester United și cea din 2019 cu Celtic – dar și pe cele trei titluri consecutive obținute de CFR în ultimele sezoane, echipa clujeană devenind astfel prima din afara Bucureștiului care a realizat o asemenea performanță de aproape un secol.

CFR Cluj va avea ocazia să creeze noi momente legendare europene joi, când primește vizita celor de la AS Roma pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Echipa italiană este neînvinsă în toate competițiile din 19 septembrie, când a pierdut în Serie A în fața Hellas Verona.

Acordul va poziționa Betfair drept PARTENER OFICIAL al CFR Cluj și îi va oferi operatorului o prezență constantă pe tricourile de meci și pe echipamentul de antrenament ale CFR Cluj, dar și în cadrul stadionului Dr. Constantin Rădulescu, în următoarele trei sezoane.

 

Kevin Harrington, Betfair Chief Commercial Officer, detaliază: „Betfair este mândră să anunțe parteneriatul său cu CFR Cluj pentru cel puțin trei sezoane. Ne bucurăm că facem echipă cu un club care în ultimii ani a performat la nivel înalt, oferind momente legendare. Așteptăm cu entuziasm să vedem fotbalul românesc dezvoltându-se și împlinindu-și întregul potențial pe parcursul următorilor ani. Sper că vom putea vedea un nou moment legendar în această săptămână, cu o nouă victorie împotriva AS Roma!”

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj: „Este meritul clubului că reușește să atragă parteneri importanți. Ca antrenor, mă bucură foarte mult să avem cât mai mulți parteneri. E bine pentru tot clubul, nu numai pentru jucători și pentru antrenor .”

 

Rivaldo și Berbatov despre importanța meciului cu AS Roma

Ambasadorii Betfair Rivaldo și Dimitar Berbatov le-au urat bun-venit celor de la CFR Cluj în Echipa Betfair și au subliniat importanța unei victorii cu AS Roma, aât pentru CFR, cât și pentru fotbalul românesc.

Fost atacant al Manchester United timp de patru sezoane, Berbatov a comentat și impactul unuia dintre succesele memorabile europene ale CFR Cluj, victoria de pe Old Trafford din 2012.

Dimitar Berbatov, Ambasador Betfair: „Victoria lui CFR Cluj din 2012 de pe Old Trafford este o victorie uriașă pentru un club est-european în fața unei echipe atât de mari precum Manchester United. Este un meci de care CFR trebuie să fie mândră, pentru că nu se întâmplă foarte des ca o echipă din estul Europei să câștige pe terenul lui United. Acest tip de meci poate marca o întreagă carieră, iar fanii trebuie să prețuiască acel moment pentru totdeauna. Cred că CFR Cluj are o șansă bună cu AS Roma. ȚSKA Sofia a jucat împotriva Romei în Italia și a avut parte de un rezultat bun, un egal (n.e. – 0-0, pe 29 octombrie). Dacă CFR intră în meci concentrată, încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv, cred că este foarte posibil să îl obțină. Am urmărit meciul dintre AS Roma și ȚSKA Sofia și cred, sincer, că ȚSKA ar fi putut să obțină cele trei puncte cu puțin noroc și mai multă încredere.”

Câștigător al UEFA Champions League (2003) și dublu câștigător al Supercupei UEFA (1997 și 2003), Rivaldo crede că o victorie în fața AS Roma ar reprezenta un moment special pentru clujeni.

Rivaldo, Ambasador Betfair: O victorie împotriva celor de la AS Roma ar fi importantă pentru a aduce fotbalul românesc în prim-plan în întreaga lume, pentru a crea entuziasm. Știm că echipa națională a României nu s-a mai calificat la Cupa Mondială de ceva vreme, așa că orice realizare a unui club este importantă pentru a ne aminti că România este o țară cu tradiție în fotbal, care muncește pentru a ajunge din nou la Cupa Mondială în curând. AS Roma este o echipă cu o istorie grozavă și nu va fi ușor să fie învinsă, astfel încât o victorie ar reprezenta un moment grozav pentru fotbalul românesc și pentru CFR Cluj în mod special.”


 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Business sport