Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Bernadette Szocs domină clasamentul european de tineretAFP / Mediafax Foto
26 Dec 2016

Bernadette Szocs domină clasamentul european de tineret

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs ocupă prima poziție în clasamentul feminin pe luna decembrie la categoria tineret (sub 21 de ani), întocmit de Federația Europeană de specialitate, cu 2449 de puncte.

Bernadette, originară din Tg. Mureș, componentă de bază a echipei de senioare a României, legitimată la CSM Bistrița, dar și la un club din Franța, este urmată în ierarhia europeană de germanca Nina Mittelham, cu 2259 de puncte și de alte două românce, Irina Ciobanu și Adina Diaconu, cu 2221, respectiv 2203 puncte.

În clasamentul european pe luna decembrie la categoria senioare, ocupă locul 27, cea mai bine clasată româncă fiind Elisabeta Samara, aflată pe patru. Ierahia este dominată germanca de origine asiatică Han Ying.

În topul mondial a lunii decembrie la categoria tineret, întocmit de Federația Internațională de Tenis de Masă, Bernadette Szocs se clasează pe 20, fiind devansată doar de jucătoare asiatice.

Alte știri din Tenis de masă