Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov subliniază principalul pericol pentru CFR Cluj în meciul de la Sofia
22 Oct 2020

Berbatov subliniază principalul pericol pentru CFR Cluj în meciul de la Sofia

Bulgarul Dimitar Berbatov crede că CFR Cluj pornește cu a doua șansă în meciul din Europa League din această seară. Berbatov, care a jucat pentru ȚSKA Sofia la începutul carierei sale, a analizat meciul din postura de ambasador Betfair, menționând importanța partidei pentru ambele echipe.

„Cred că ȚSKA va fi favorită în fața CFR-ului. Voi urmări meciul cu interes și mă aștept ca bulgarii să câștige. Ar trebui să fie mai puternici decât CFR Cluj,” a spus Berbatov.

Cote Betfair Exchange – ȚSKA Sofia v CFR Cluj

  • ȚSKA Sofia – 3.0

  • Egal – 3.1

  • CFR Cluj – 2.86


Berbatov subliniază principalul pericol pentru CFR Cluj

„Echipa din Sofia are un lot unit, cu o chimie bună. Nu sunt jucători lenți, ba chiar atacanții joacă cu o viteză surprinzătoare uneori,” spune Berbatov, identificându-l pe atacantul gambian Ali Sowe ca principal pericol și remarcându-l pe fundașul de numai 19 ani, Valentin Antov.

„Ali Sowe este un jucător excelent, cu abilități foarte bune fizice, iar căpitanul Valentin Antov este un jucător cu experiență internațională. Este un căpitan tânăr, ceea ce atestă valoarea sa.” Sowe a marcat 13 goluri sezonul trecut în campionatul bulgar, în timp ce Antov și-a făcut deja debutul la echipa națională a Bulgariei.

 

Situația echipelor din Europa de Est e dificilă”

„Echipele din Europa de Est au nevoie de jucători mai buni pentru a se apropia valoric de echipele mari. Pentru a avea jucători mai buni e nevoie de bani, așa că situația este dificilă,” crede Berbatov. „De regulă cei mai buni jucători de la astfel de cluburi sunt vânduți pentru a se dezvolta la cluburile mari, așa că infrastructura pur și simplu nu este acolo.”

Berbatov însuși este unul din exemplele de jucători care s-au remarcat în Europa de Est, el jucând în primii săi ani de profesionist pentru ȚSKA Sofia. Transferul la Bayer Leverkusen l-a propulsat pe scena mare a fotbalului mondial, unde a mai jucat pentru Tottenham Hotspur, Manchester United, Fulham și AS Monaco.


Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri