Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov, sfaturi pentru fundașii României înaintea duelului cu Haaland: „Să rămână calmi!”
13 Nov 2020

Berbatov, sfaturi pentru fundașii României înaintea duelului cu Haaland: „Să rămână calmi!”

Dimitar Berbatov a vorbit pentru Betfair despre confruntarea României cu Norvegia din Nations League și despre pericolul prezentat de Erling Braut Haaland, unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa.

„Erling Braut Haaland a înscris deja 17 goluri pentru Borussia Dortmund sezonul acesta, iar norvegianul devine din ce în ce mai bun. Mereu caută spațiu și mereu își dorește mingea. Este grozav,” a spus ambasadorul Betfair, Berbatov, care a oferit și sfaturi jucătorilor români.

„Haaland va conduce atacul pentru Norvegia împotriva României în Nations League. Cum ar putea să îl oprească? Fundașii trebuie să fie încrezători în propriile forțe. Trebuie să rămână calmi și să comunice între ei în apărare. Dacă nu fac asta, Haaland va exploata orice spațiu rămas liber și îi va pedepsi.”

„Când ești atacant poți simți când fundașilor adverși le este frică de tine. Poți ’mirosi’ asta, poți vedea din mișcări frica și poți să profiți, ținându-i sub presiune. Singura problemă pe care o are Haaland este că Norvegia nu este o forță în fotbalul internațional. Are jucători buni alături de el la națională, dar ei nu sunt tocmai de calibrul colegilor lui Kylian Mbappe din echipa Franței, de exemplu.”

Berbatov a detaliat situația lui Haaland, comparând-o cu vremea în care chiar el conducea atacul echipei Bulgariei.

„M-am aflat și eu în poziția lui Haaland când jucam pentru Bulgaria. I-am avut pe cei doi Petrov, Stilian și Martin, care jucau amândoi în Premier League, dar în rest colegii mei jucau pentru echipe mai mici,” a spus Berbatov pentru Betfair.

„Cu toate acestea, mereu mi-a plăcut să joc contra echipelor mai mari, precum Italia sau Olanda. Bulgaria nu avea nimic de pierdut, iar în astfel de meciuri jucătorii echipelor mai mici pot produce surprize. Mereu încercam să ne simțim bine, chiar și atunci când pierdeam astfel de partide.”

„Era o presiune mai mică atunci când jucam pentru Bulgaria, față de Manchester United, unde așteptările erau să câștigăm fiecare meci.”


 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri