Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov despre Maradona: „Priveam cum Dumnezeu vine spre noi”
27 Nov 2020

Berbatov despre Maradona: „Priveam cum Dumnezeu vine spre noi”

Dimitar Berbatov l-a omagiat pe Diego Armando Maradona, rememorând un moment unic petrecut când bulgarul juca la Manchester United. Ambasadorul Betfair a vorbit și despre meciul dintre CFR Cluj și AS Roma, punând accent, alături de Rivaldo, pe experiența europeană dobândită de Dan Petrescu în cariera de jucător.

„În lumea fotbalului, Maradona a fost Dumnezeu. Este tragic, o zi teribilă pentru oricine este apropiat fotbalului. Toată lumea a iubit felul lui de a juca, felul în care atingea mingea. A fost unic,” a declarat Berbatov pentru Betfair.

„Îmi voi aminti mereu ziua în care a venit la antrenamentele lui Manchester United. Făceam niște exerciții pe teren și, la un moment dat, cineva a întrebat <acela este Maradona, alături de manager, venind încoace?> Toată lumea s-a oprit, am înghețat toți și priveam cum Dumnezeu vine spre noi. A fost o experiență grozavă, să-l întâlnim în persoană și să-l urmărim marcând golurile pe care le-a marcat. A fost de pe altă lume.”

„Este o zi tristă pentru toată lumea din fotbal. Nu am cuvinte.”

 

Importanța unui antrenor care are experiență în Europa ca jucător

Berbatov a comentat și pe marginea meciuli din această seară dintre CFR Cluj și AS Roma. Bulgarul a ținut să subilinieze importanța experienței lui Dan Petrescu în cupele europene, atât ca jucător, cât și ca manager.

„Experiența vastă pe care Dan Petrescu o are în fotbalul european, jucând multe meciuri la nivel de vârf, înseamnă că știe cum să pregătească meciurile mari. Cred că poate să imprime aceste cunoștințe și încrederea sa și jucătorilor, pentru ca aceștia să poată performa cel mai bine posibil,” spune Berbatov despre confruntarea din această seară.

„Ca manager, când ai fost un jucător bun și ai jucat în multe meciuri importante - în special pentru Chelsea, cum a făcut-o Dan Petrescu - cred că ai acea mentalitate că poți reuși să obții ceva chiar și atunci când echipa ta mai mică joacă împotriva unei echipe mari.”

 

Experiența lui Petrescu este un factor-cheie pentru partida de la Cluj-Napoca și în opinia Ambasadorului Betfair, Rivaldo:„Experiența europeană a lui Dan Petrescu reprezintă un factor-cheie pentru CFR Cluj, în special dacă clubul nu are în lot jucători cu mare experiență în competițiile europene. A avea un manager cu asemenea meciuri în picioare este un bonus. El poate transmite experiența sa și jucătorilor, punându-i într-o stare mentală corectă pentru acest meci mare.”

„Într-un context fără fani pe stadion, devine mai ușor pentru jucători, fără presiunea în plus. Petrescu probabil îi va avertiza că este un moment important pentru club, că trebuie să încerce să-și pună amprenta asupra jocului, să joace un fotbal de calitate și să arate Europei cine sunt. Prezența lui este foarte importantă și relaxantă pentru jucătorii săi.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri