Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov: „Keșerü e special, unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat vreodată în Bulgaria”
21 Nov 2020

Berbatov: „Keșerü e special, unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat vreodată în Bulgaria”

Impresionat de realizările lui Claudiu Keșerü în prima ligă bulgară, ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, spune despre român că este unul dintre cei mai buni stranieri din istoria campionatului.

Claudiu Keșeru a intrat recent în cărțile de istorie ale primei ligi din Bulgaria, devenind primul străin care ajunge la 100 de goluri marcate în campionat. Performanța orădeanului a atras laude și din partea lui Dimitar Berbatov.

„Keșerü a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria Ligii bulgare. El are o mare prezență în fotbalul nostru de mulți ani, marcând goluri sezon după sezon,” spune Berbatov.

„La 33 de ani, continuă să fie puternic și, pentru mine, nu doar cantitatea, ci și calitatea golurilor sale îl fac să fie special. A dat câteva goluri foarte importante de-a lungul anilor și a fost omul-cheie pentru Ludogrets în seria lor de nouă titluri în nouă ani.”

 

Este pe jumătate bulgar”

„În ceea ce privește modul în care românul este privit de publicul de aici - ei bine, mă gândesc la el ca pe jumătate bulgar și nu sunt singurul! Vorbește fluent limba, toată lumea îl respectă și se află în locul potrivit,” explică Berbatov.

„Dacă îl judecați după golurile sale, Keșerü este unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat vreodată în liga bulgară. Constanța lui îl definește ca un adevărat mare jucător.”


Berbatov a vorbit și despre reușitele lui Adrian Mutu cu echipa U21 a României

„Mă bucur să-l văd pe Adrian Mutu descurcându-se bine ca antrenor. Mutu, care este golgheterul României din toate timpurile, a îndrumat echipa de U21 către al doilea Campionat European consecutiv U21.”

„Nu îl cunosc personal, dar este minunat să-l văd surprinzând mulți oameni ca antrenor. Pun pariu că puțini oameni se așteptau să devină antrenor, chiar dacă a fost un jucător grozav, mai ales la Fiorentina,” a spus Berbatov.


Un posibil antrenor al naționalei mari în viitor?

„Următorul pas pentru Mutu ar fi să devină managerul echipei de seniori a României în cele din urmă. Gestionarea jucătorilor sub 21 de ani este o modalitate bună pentru un tânăr antrenor de a-și începe cariera. Mulți foști jucători, ca mine, așteaptă ca cineva să le dea o șansă. Este minunat să-l văd pe Mutu profitând de ocazia care i-a fost dată,” concluzionează bulgarul.


Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri