Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov: „CFR Cluj trebuie să-și mențină forma”
02 Nov 2020

Berbatov: „CFR Cluj trebuie să-și mențină forma”

Dimitar Berbatov apreciază forma arătată de CFR Cluj în Europa League, spunând că echipa are nevoie să-și mențină forma pentru a merge mai departe de grupe. Ambasadorul Betfair are numai cuvinte de laudă și pentru fostul său club, Manchester United, care a învins în Champions League pe RB Leipzig cu 5-0, dar și pentru Marcus Rashford, „superstarul” din teren și din afara lui.

 

CFR Cluj trebuie să-și mențină forma

„Rezultatul meciului de la Sofia dintre CSKA și CFR Cluj a fost surprinzător. Cred că CSKA a fost la nivelul Clujului, dar rezultatul nu a fost favorabil. CFR trebuie să meargă înainte și să-și mențină forma de moment.”

 

Ole trebuie lăudat pentru performanțele din Liga Campionilor

„Toată lumea a presupus că United se va confrunta cu momente dificile împotriva lui Leipzig, dar a fost cu adevărat excelentă, având o evoluție completă. Jucătorii au pus presiune când a fost nevoie, au atacat bine mingea, au pasat bine mingea și au arătat, de asemenea, că ocaziile de gol există, trebuie doar să fie valorificate. A fost o noapte grozavă pentru întreaga echipă. Nu știu de ce au fost atât de buni în Europa, dar mai puțin impresionanți în Premier League, câteodată ambele competiții sunt pur și simplu diferite. Oboseala și motivația joacă și ele un rol important, căci poate fi greu să alternezi între ele, dar de multe ori poate fi doar o coincidență.

Acest rezultat va face minuni pentru încrederea lui Manchester United acasă, deoarece ultimele lor rezultate de acasă nu au fost fantastice. Nu numai că au câștigat, dar au învins Leipzig cu 5-0! Acesta este un rezultat incredibil. Sperăm că această victorie le va schimba norocul în viitor. Ole Gunnar Solskjær merită credit pentru performanțe de acest gen, nu poate fi o situație în care rezultatele bune se datorează jucătorilor, iar rezultatele proaste sunt din cauza managerului, nu așa funcționează. Nu aș sări la concluzia că United poate dintr-o dată să câștige Premier League sau Liga Campionilor, este prea devreme și trebuie să devină din nou consecvenți cei de la club. Le-a lipsit acest lucru în ultimul timp, dacă își descoperă această consecvență, atunci ne-am putea gândi la titluri, dar pentru asta trebuie să câștige jocuri în mod regulat.”

 

Rashford este un superstar atât pe teren cât și în afara lui

„Marcus Rashford a fost uimitor în Champions League, să înscrii un hat-trick, deși ai început ca rezervă, vorbește de la sine. Până acum, are o imagine stabilită ca superstar, dar impactul pe care l-a avut când a intrat pe teren a fost pur și simplu remarcabil. Uneori, când ești folosit ca rezervă, nu te simți bine sau poți fi nervos că nu joci de la început, și nu ai un joc bun. Marcus Rashford știe că este parte din echipă, iar Ole i-a explicat că vrea să-l mențină odihnit. Acest lucru îi permite să se relaxeze cu privire la poziția sa și să se concentreze asupra jocului. Toți atacanții au trimis mingea în plasă, deși reușita lui Edinson Cavani a fost anulată, este fantastic să-ți vezi toți atacanții într-un ritm ca acesta. A existat controversa că poate Greenwood era în offside, dar nu cred că era - poate la milimetru, dar pentru mine era în poziție regulamentară. M-am bucurat să-l văd marcând, este un jucător talentat.”

 

Al-VAR-o Morata se va simți prost

„Am văzut că Alvaro Morata a avut un hat-trick anulat. Oh, Doamne! M-aș simți foarte prost dacă mi s-ar întâmpla mie așa ceva. E groaznic. Asta e viața cu VAR și, fie că ne place sau nu, va rămâne în fotbal. Morata va fi supărat pentru ceea ce s-a întâmplat, dar asta este realitatea. Jucătorii sunt toți la fel – când VAR îi ajută, este grozav; când îți anulează goluri este brutal. În linii mari, probabil nu mi-ar plăcea. Nu îmi place să văd jucători marcând, ca apoi să aibă de așteptat să vadă dacă golul va fi validat. Aceste lucruri diluează atmosfera. Fotbalul a pierdut din distracție, în opinia mea. Nu te mai poți bucura de un gol, în timp ce te rogi să fie validat. Am văzut atât de multe goluri în ultima vreme în care VAR a avut un rol, atât negativ, cât și pozitiv. Asta este noua realitate.”

 

Vinicius trebuie să-și confrunte coechipierii

„Am văzut conversația dintre Benzema și Mendy despre Vinicius. Aceste lucruri se întâmplă în fotbal. Vei spune altor jucători „cineva joacă slab astăzi, nu-i pasa,” dar ca o glumă, cu ei de față. Dacă aici nu este cazul de așa ceva, este ciudat și nu e bine. Am fost surprins, sincer. Acesta este fotbalul. Poate că acolo există o altă problemă acum. Nu toți jucătorii dintr-o echipă se plac. Am făcut parte dintr-o echipă în meciuri în care mingea nu ajungea la mine și este frustrant. Vinicius trebuie să vorbească cu coechipierii săi, să ceară mingea mai mult, poate, și să rezolve situația. De regulă, jucătorii pot rezolva aceste probleme singuri, fără manager. Aș fi foarte curios să aud conversația de la antrenamentele Real Madrid.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri