Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov: „CFR Cluj are soarta în mâinile ei”
03 Dec 2020

Berbatov: „CFR Cluj are soarta în mâinile ei”

Ambasador Betfair și fost atacant al lui ȚSKA Sofia (1998 - 2001), Dimitar Berbatov, a analizat șansele de calificare în primăvara europeană ale CFR Cluj, spunând că echipa are soarta în mâinile ei. Bulgarul a vorbit și despre ce înseamnă plecarea lui Dan Petrescu pentru club și jucători.

CFR Cluj are nevoie de două rezultate pozitive în ultimele două meciuri din Grupa A a Europa League pentru a spera la calificarea în primăvara europeană. Dimitar Berbatov pune accentul pe meciul din această seară cu ȚSKA Sofia, o victorie fiind crucială pentru clujeni în situația grupei.

„CFR Cluj are șansa ei la locul secund,” crede Berbatov. „Nu va fi ușor, însă dacă învinge ȚSKA Sofia are soarta în propriile mâini. Cluj are o echipă bună, a învins echipa bulgară în tur și are șanse să se califice mai departe. Totul depinde de ea,” a spus acesta.

Despre adversarii bulgari, Berbatov crede că momentele de neatenție i-au costat, iar în această seară orice greșeală poate fi, din nou, taxată de către CFR Cluj.

„Cei de la ȚSKA Sofia vor încerca din nou să joace cât de bine pot, fiindcă nu mai au șanse de calificare. Probabil, însă, micile erori sau lipsa de concentrare își va spune cuvântul. Etapa trecută, cu Young Boys, au încasat goluri din cauza portarului. Dacă nu sunt concentrați pentru a juca bine, vor suferi, fiindcă valoarea jucătorilor nu este foarte mare. Din cauza asta trebuie să joace fizic, să se susțină între ei și să alerge mult. Cât timp vor da 100%, nimeni nu îi va învinui,” a declarat Berbatov pentru Betfair.

CFR Cluj este favorită conform cotelor de pe Betfair Exchange, cu o cotă de 1.76 (56.8%) la victorie.


 

CFR Cluj v ȚSKA Sofia

https://www.betfair.ro/exchange/plus/ro/fotbal/europa-league/cfr-cluj-v-cska-sofia-pariuri-30150382

CFR Cluj: 1.76

Remiză: 3.80

ȚSKA Sofia: 5.80


 

Despre plecarea lui Dan Petrescu

Berbatov ține să precizeze că plecarea unui antrenor de la o echipă poate influența atât pozitiv, cât și negativ, jucătorii, însă aceștia trebuie să se concentreze pe meciul pe care îl au în față.

„Uneori schimbarea unui antrenor poate fi un lucru benefic. Poate oferi un impuls echipei, induce faptul că ceva nou este la orizont, că felul în care echipa joacă și gândește se schimbă. Alteori poate fi invers, iar echipa are nevoie de mai mult timp pentru a înțelege ce își dorește antrenorul nou-venit,” a spus Berbatov.

„În final, sincer, totul ține de jucători. Atunci când ești jucător vorbești cu colegii, chiar și în vremuri dificile. Înaintea meciurilor jucătorii vorbesc între ei despre faptul că trebuie să facă tot ce pot pentru a câștiga meciul, că nu trebuie să conteze un antrenor nou, un antrenor vechi, un președinte nou. Ei trebuie să nu se mai gândească la asta, ci să intre pe teren și să joace.”

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov


 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri