Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Belarus - România 2-0, la Balaton CupMircea Rosca / SportPictures.eu
29 Iul 2017

Belarus - România 2-0, la Balaton Cup

Naționala feminină de fotbal a României a disputat vineri, 28 iulie, prima partidă din cadrul Balaton Cup, competiție anuală organizată de Federația Maghiară de Fotbal, în fața selecționatei similară a Belarusului. Adversara tricolorelor a câștigat cu 2-0 partida, în urma golurilor înscrise de Iulia Duben (45+3) și Tatiana Markușevskaia (84).

În celălalt meci disputat în cadrul competiției, Serbia a remizat cu Ungaria, scor 1-1, însă s-a calificat în finală după ce a câștigat la loviturile de departajare (5-4).

Duminică, 29 iulie, de la ora 16:00, România va juca finala mică împotriva Ungariei, pentru un loc pe podium, în vreme ce Belarus și Serbia se vor confrunta începând cu ora 18:30 pentru câștigarea competiției.

Naționala feminină de fotbal a României a participat la competiția găzduită de Ungaria fără multe dintre jucătoarele de bază, rămase la cluburi pentru debutul în noul sezon al UEFA Women's Champions League.

Echipa de start a României a fost următoarea: Păraluță (Kajtar '60) - Bistrian (Gered '63), Bartalis, Göder, Barabasi - Herczeg (Boldeiu '60) - Săvescu (Cociuba '71), Răduc (Anca '66), Sandu, Mădălina Boroş (Neacşu '27) - Obreja. Antrenor: Mirel Albon

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal