Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Begu trece de calificări, Ungur este învinsAFP / Mediafax Foto
16 Feb 2014

Begu trece de calificări, Ungur este învins

Adrian Ungur (nr. 120 ATP) a pierdut meciul disputat azi în turul doi al calificărilor pentru turneul de la Marseille în fața lui Thomas Schoorel, olandezul clasat pe locul 198 ATP, în două seturi – 6-3, 6-4. Adrian trecuse în primul tur de francezul Martin Vaisse, ocupantul locului 316 în clasamentul ATP, cu 6-1, 6-1. Prin prisma poziției pe care o ocupă în clasament, Adrian era cotat cu prima șansă de accedere pe tabloul principal al turneului.

Irina Begu (nr. 144 WTA) a câștigat meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal al turneului Rio Open de la Rio de Janeiro. După ce în primul tur a dispus de columbianca Adriana Perez, locul 191 în clasamentul WTA, Irina a câștigat foarte greu în fața Gabrielei Ce, jucătoare din țara gazdă acceptată pe tabloul calificărilor în baza unui wild card. Irina, cap de serie numărul 6 al acestui tablou de calificări, a avut nevoie de două ore și un sfert în fața jucătoarei clasate pe locul 301 WTA pentru a câștigat în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-2. În primul tur pe tabloul principal este prezentă o altă româncă, Alexandra Cadanțu (nr. 60 WTA), care o va întâlni pe brazilianca Teliana Pereira (nr. 94 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp