Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Bazinul Floreasca a primit denumirea Tolea GrinţescuSportPictures.eu
20 Iun 2014

Bazinul Floreasca a primit denumirea Tolea Grinţescu

Federaţia Română de Polo a decis să schimbe denumirea bazinului Floreasca. De curând, într-o şedinţă-fulger, oficialii polo-ului românesc au hotărat ca de acum înainte leagănul polo-ului bucureştean să poarte numele fostului mare internaţional şi preşedinte până în ultima clipă a vieţii al FR Polo, Tolea Grinţescu.

Acesta a decedat la vârsta de 74 de ani şi a lăsat astfel vacant postul pe care l-a ocupat. Este un gest onorabil, la care şi noi, redacţia SportClasic.ro, subscriem. Tolea Grinţescu merită din plin onoarea de a da numele celei mai vechi piscine funcţionale din Capitală.

Revenind la activităţile federale, alegerile pentru funcţia de preşedinte, rămasă vacantă după decesul lui Grinţescu, s-au amânat. Patru oficiali şi-au înaintat demisiile din Biroul Federal. Aceştia sunt vicepreședintele Cristian David, Cornel Rusu, Dorin Roșca și Alin Giurgiu.

În curând se vor organiza alegeri pentru toate poziţiile neocupate, însă în această perioadă, logic, prioritară este pregătirea echipei naţionale care va participa din 14 iulie la Campionatul European de la Budapesta, din Ungaria.  

 

Alte știri din Polo