Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Barcelona - Espanyol 4-1 în Cupa SpanieiAlexandru Hojda / Mediafax Foto
07 Ian 2016

Barcelona - Espanyol 4-1 în Cupa Spaniei

Manșa tur a optimilor de finală din Cupa Spaniei la fotbal, între cele două echipe catalane, Barcelona și Espanyol, s-a încheiat cu victoria clară a favoriților, cu scorul de 4-1.

Espanyol, antrenată de românul Constantin Gâlcă, a deschis scorul prin Caicedo, pe Nou Camp, încă din minutul 9. Messi a egalat însă în minutul 13, iar finalul reprizei a fost de coșmar pentru echipa oaspete. Caicedo s-a accidentat și a fost înlocuit, în minutul 41, în timp ce Messi a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri, în minutul 44, stabilind scorul pauzei la 2-1.

În partea a doua, fotbaliștii de la Espanyol au mai primit alte două goluri. Ei și-au pierdut cumpătul, iar arbitrul întâlnirii a fost nevoit să acorde două cartonașe roșii împotriva lui Espanyol, Perez și Diop mergând mai devreme la vestiar.

Returul va avea loc pe 13 ianuarie, însă șansele pentru echipa lui Costel Gâlcă să întoarcă această diferență sunt insignifiante.

Alte știri din Stranieri