Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Baraj Liga 1: FC Voluntari ia o opțiune importantăCristi Stavri / SportPictures.eu
29 Mai 2021

Baraj Liga 1: FC Voluntari ia o opțiune importantă

FC Voluntari a dominat copios partida de la Călărași contra celor de la Dunărea, însă a plecat doar cu o victorie la limită, un avantaj consistent din perspectiva returului de pe teren propriu de joia viitoare.

Ocupanta locului 4 în play-off-ul Ligii 2, formația gazdă a deschis scorul în minutul 31 prin Kanda cu un lob peste Rîmniceanu după o pasă lungă a lui Wiktorski la care Tamaș nu și-a calculat bine pașii. Ilfovenii au apăsat pe accelerație și în minutul 42 Betancor aduce egalarea în urma unei centrări de pe partea dreaptă a lui Droppa la care Șandru nu a putut interveni. Atacantul spaniol putea aduce echipa oaspete în avantaj în prelungirile primei reprize cu o reluare cu călcâiul, dar Began a respins în corner cu reflex remarcabil.

Portarul gazdelor a ieșit din nou la rampă la șutul de la distanță al lui Mailat din minutul 47, iar două minute mai târziu a fost salvat de transversală la execuția lui Ion Gheorghe de la 20 de metri. Ocaziile curg apoi în avalanșă la poarta lui Began, care este în cele din urmă învins pentru a doua oară în minutul 73 dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri executată perfect de Vlad. Began mai scoate două mingi grele la șutul la colțul scurt al lui Marcelo Lopes (min. 81) și reluarea aproximativă a lui Costin din careul mic (min. 84).

Diferența dintre jocul prestat de cele două echipe o dă ca principală favorită în manșa retur pe FC Voluntari, mai ales că listei de absenți din lotul călărășean s-a adăugat cea a lui Ariel Lopes, cel care în minutele de prelungiri a primit cel de-al doilea cartonaș galben și va lipsi în meciul de joia viitoare.

 

Dunărea Călărași - FC Voluntari 1-2 (1-1)

Au marcat: Kanda (min. 31)/Betancor (min. 42), Vlad (min. 73)

Dunărea Călărași (antrenor Cristian Pustai): Began – Ţenea (min. 46 Rus), Şandru, Wiktorski, Sălceanu – Djuric (min. 79 Fotescu), Lopez, Cârstocea (min. 46 Tudoran), Sava (min. 62 Bud) – Alami (min. 27 Acolatse), Kanda

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): Rîmniceanu – Ricardinho, Tamaş, Armaş, Vlad – Ilie (min. 37 Remacle), Droppa, Tavares (min. 37 Mailat), Gheorghe (min. 83 Costin) – Angelov (min. 62 Ariel Lopes), Betancor (min. 83 Achim)

Alte știri din Liga 1