Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Baraj Liga 1: CS Mioveni promovează, FC Hermannstadt retrogradeazăAlex Veres / SportPictures.eu
02 Iun 2021

Baraj Liga 1: CS Mioveni promovează, FC Hermannstadt retrogradează

Tradiția a fost infirmată astăzi la Mediaș, acolo unde FC Hermannstadt, reprezentanta Ligii 1 la baraj a fost învinsă de ambițioasa formație argeșeană CS Mioveni.

Elevii lui Alexandru Pelici au știut să profite de șansa oferită și au câștigat cu 2-1 după un meci plin de evenimente. Primul a fost cel din minutul 6, când Dâlbea a văzut al doilea cartonaș galben și i-a lăsat pe sibieni în inferioritate numerică, situație de care oaspeții argeșeni nu au știut să profite. Mai mult decât atât, în minutul 21 au fost surprinși de o pasă peste linia de fund trimisă de Mayoral pentru Yazalde, șutul din prima trimis de acesta la colțul scurt lovind bara din dreapta lui Popescu și poposind în plasă.

Tehnicianul oaspeților a făcut o mutare ofensivă în minutul 33 introducându-l pe Massaro în locul lui Ișfan, rezultatele fiind vizibile în la nivelul incisivității. Chiar dacă nu și-au construit ocazii mari de gol, argeșenii au pus presiune asupra formației gazdă și în minutul 71 aceasta a dat roade. Massaro a încercat un șut de la 20 de metri, balonul se ducea în afara cadrului porții, dar Viera a avut proasta inspirație de a pune piciorul pe traiectoria balonului și l-a deviat decisiv în stânga lui Figueiredo pentru un autogol ce a spulberat șansele de menținere în Liga 1. Figueiredo a văzut la rândul său cartonașul roșu în minutul 84 când a blocat cu mâna în afara careului balonul șutat după o acțiune de contraatac de Rusu, apoi în al treilea minut de prelungiri o acțiune prelungită de atac a oaspeților prin defensiva rarefiată a sibienilor s-a încheiat cu golul lui Panait.

Nimic de făcut pentru FC Hermannstadt, care după 0-0 în tur nu a putut să fructifice avantajul terenului propriu și este prima echipă de Liga 1 care nu își păstrează locul la baraj. CS Mioveni vine după un sezon greu și îl încununează cu o prestație ambițioasă în acest meci decisiv ce îi aduce promovarea.

 

FC Hermannstadt - CS Mioveni 1-2 (1-0)

Au marcat: Yazalde (min. 21)/Viera (min. 71 aut.), Panait (min. 90+3)

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Beza): Figueiredo – Belu-Iordache, Viera (min. 84 Pop), Scarlatache, Opruţ – Dâlbea, Alhassan (min. 78 Bagaric), Buzan (min. 10 Addae, min. 85 Aralica), Petrescu, Mayoral, Yazalde

CS Mioveni (antrenor Alexandru Pelici): Popescu – Oancea, Garutti, Gherghe, Şerbănică – Işfan (min. 33 Massaro), Vereş (min. 61 Chindriş), Şerban (min. 61 Toma), Coşereanu (min. 75 Rădescu) – Rusu, Blănaru (min. 75 Panait)

Alte știri din Liga 1