Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Banca Transilvania, partenerul principal al Federației Române de Baschetfrbaschet.ro
28 Mai 2016

Banca Transilvania, partenerul principal al Federației Române de Baschet

De vineri, Banca Transilvania a devenit partenerul principal al Federatiei Romane de Baschet si va sustine in urmatorii doi ani atat activitatea loturilor nationale, precum si proiectele baschetului romanesc. Parteneriatul in valoare de un milion de euro a fost anuntat public de catre Omer Tetik, Directorul General al Bancii Transilvania, si Horia Paun, Presedintele Federatiei Romane de Baschet, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la Arena de Baschet din Capitala.

Fost jucator de baschet, asa cum a dezvaluit presei, Omer Tetik a oferit cateva detalii referitoare la noul parteneriat. „Ne bucuram ca Banca Transilvania devine, prin acest parteneriat, principalul sustinator al baschetului romanesc. Investind in valorile autohtone, investim in mandria nationala, baschetul fiind un sport foarte iubit si practicat in tara noastra de jucatori de toate varstele. Speram in rezultate cat mai bune ale echipelor nationale si ale echipelor de club. Banca Transilvania este prieten al baschetului romanesc! Avem deja o traditie la implicarea in baschetul romanesc si am ales sa extindem parteneriatul cu Federatia Romana de Baschet. Am fost convins de presedintele FRB, Horia Paun, si de echipa sa, si am decis sa realizam un parteneriat solid pentru urmatorii doi ani”, a mentionat Omer Tetik, precizand ca valoarea financiara a parteneriatului va depasi un million de euro pentru doi ani. “Am jucat si eu baschet cand eram tanar. Doar ca a venit un moment cand am ales alt drum in viata si am devenit bancher”, a adaugat pe un ton glumet Directorul General al Bancii Transilvania, dupa care a motivat de ce Banca Transilvania a ales sa sprijine baschetul.“Pentru ca are un numar impresionant de practicanti in Romania si in intreaga lume, pentru ca este un sport de impact, foarte iubit de suporteri. Nu in ultimul rand, baschetul este un sport curat si atractiv, ce atrage foarte multi copii si tineri.

La randul sau, presedintele FRB, Horia Paun, a mentionat: “Este un moment important pentru baschetul romanesc si de astazi putem vorbi despre un parteneriat solid si totodata consistent pe urmatorii doi ani. Practic, colaborarea cu Banca Transilvania am inceput-o in 2015, la Campionatul European de baschet 3x3 de la Bucuresti, unde cu nationala masculina am si devenit in premiera campioni europeni, a continuat anul trecut la nationala de senioare, BT devenind sponsor oficial al reprezentativei feminine a Romaniei pentru campania de calificare la EuroBasket Women 2017, iar acum am decis sa extindem parteneriatul nostru. Suntem foarte fericiti ca Banca Transilvania a venit langa noi si ca vom face echipa pentru proiectele viitoare, si ma refer aici atat la segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investitie in pregatirea campionilor de maine, cat si la nivelul nationalelor.

Alaturi de Omer Tetik si Horia Paun au fost prezenti la conferinta de presa si doi componenti de baza ai echipelor Romaniei, Sonia Ursu si Titus Nicoara. “Fata de anii trecuti, am simtit un plus de sustinere la echipa nationala, dupa ce Banca Transilvania a devenit nu numai sponsorul oficial al echipei ci si suporterul nostru. Ne bucura extinderea parteneriatului si ne dorim sa ne fiti alaturi in continuare in cursa noastra spre EuroBasket Women 2017”, a subliniat Sonia Ursu, in vreme ce Titus Nicoara, unul dintre cei mai cunoscuti tricolori, a precizat: “Suntem incantati sa avem ca partener principal Banca Transilvania, mai ales ca anul viitor vom participa la EuroBasket 2017, un eveniment major in viata noastra si foarte important pentru baschetul romanesc. Aveam nevoie de un sprijin puternic la nationala de seniori in vederea EuroBasket 2017 iar acest parteneriat important ne intareste increderea ca vom putea spera la rezultate notabile. Cred ca va ajuta baschetul romanesc si la promovarea de care avem nevoie, dar si la dezvoltarea si pregatirea juniorilor, cei care asigura viitorul nationalei.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Business sport