Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Banca Transilvania devine partenerul oficial al Federației Române de Fotbal și susţine viitorul fotbalului românesc
23 Mar 2021

Banca Transilvania devine partenerul oficial al Federației Române de Fotbal și susţine viitorul fotbalului românesc

Banca Transilvania devine partenerul oficial al fotbalului românesc printr-un parteneriat cu Federația Română de Fotbal pentru susţinerea echipelor naţionale de tineret și juniori.

BT este partenerul principal al echipelor naționale U19, U18, U17, U16, U15 şi susţine, de asemenea, reprezentativa U21, calificată la Campionatul European de Fotbal pentru a doua oară consecutiv. Tricolorii pregătiți de Adrian Mutu vor debuta la EURO 2021 pe 24 martie, împotriva Țărilor de Jos.

„Banca Transilvania se implică în fotbal, dar de fapt nu ne implicăm doar în fotbal, ci investim în viitor, în naţionalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii şi băietii de la tineret seamănă. Toţi au trecut de juniorat, trag tare şi au foamea succesului, pe care îl obţin cei cu gândul la muncă şi investesc în rezultate. La antreprenori şi la tineret important este să vedem că România creşte curajos. Să creştem curajos, România!, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

“Este o adevărată mândrie să aducem în familia fotbalului românesc un partener precum Banca Transilvania, liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est. Un brand național important vine alături de tricolorii U21 înainte de marea provocare din cariera lor, turneul final din Ungaria și Slovenia. Mai mult decât atât, BT va fi sponsor principal pentru toate reprezentativele de juniori, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. Valorile care ne unesc sunt curaj, respect, etică și responsabilitate, valori pe care le împărtășim și pe care ne dorim să le sădim împreună și tinerilor tricolori. În plus, prin acest parteneriat, se pun bazele și unui nou concept în fotbalul românesc prin dezvoltarea unui curs de educație financiară pentru tinerii fotbalişti”, a spus Răzvan Burleanu, Președinte, Federația Română de Fotbal.

Mesajul BT şi al Federaţiei Române de Fotbal, live de azi la televiziuni şi în online, este Să creştem curajos, România!

Banca Transilvania susţine şi alte sporturi din România, cum ar fi baschetul, tenisul şi auto-moto.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Business sport