Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Banca Transilvania a devenit Partener Oficial - Bancă Oficială al Echipei Olimpice - ”Team Romania”
13 Ian 2022

Banca Transilvania a devenit Partener Oficial - Bancă Oficială al Echipei Olimpice - ”Team Romania”

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Banca Transilvania (BT) au semnat astăzi, la Casa Olimpică din București, un parteneriat prin care BT a devenit Partener Oficial - Bancă Oficială al Echipei Olimpice - ”Team Romania”.

Parteneriatul are ca obiectiv susținerea performanței și sportivilor români participanți la Jocurile Olimpice și la celelalte competiții desfășurate sub semnul cercurilor olimpice. Parteneriatul se va desfășura pe durata a trei ani, între 2022 și 2024.

”Contează enorm să știm că românii sunt alături de români, că avem alături oameni și companii românești care împărtășesc aceleași valori cu noi, care apreciază, în orice situație, efortul și dăruirea Echipei Olimpice - ”Team Romania”. Excelența, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipă și, nu în ultimul rând, Mândria Națională, sunt valorile pe care le împărtășim și care completează misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, într-o societate modernă. O companie românească de top se alătură Echipei Olimpice – ” Team Romania”, care reprezintă excelența în sport. Ne onorează și suntem mândri să anunțăm astăzi un nou membru al Team Romania! Mulțumim, Banca Transilvania! Vom clădi parteneriatul cu responsabilitate pentru călătoria noastră comună!”, declară Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Este, înainte de toate, un parteneriat pentru România, pentru sportul românesc, pentru vizibilitatea și onoarea României în lume, de aceea suntem onorați de această asociere. Sportivii noștri sunt modele pentru oameni, dar și ambasadori ai țării noastre în lume. Îi felicităm și ne bucurăm să le fim alături. Contribuția Băncii Transilvania trece de dimensiunea financiară prin proiectele comune, destinate educației prin sport și încurajării performanței sportive”, afirmă Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Din partea COSR au participat la eveniment: George Boroi, secretar general; Camelia Potec- vicepreședinte și campioană olimpică la înot, Alina Dumitru, membru în Comitetul Executiv și campioană olimpică la judo, Cristinel Romanescu și Marius Florea - membri ai Comitetului Executiv, Georgeta Andrunache – președinte Comisia Tehnică Olimpică și campioană olimpică la canotaj, Octavian Belu- cel mai titrat antrentor de gimnastică din lume, Anișoara Cușmir – președinte FR Atletism și campioană olimpică la atletism; Carmen Tocală – președinte FR Baschet și sportivii TEAM ROMANIA care se pregătescu pentru JO Paris 2024, Bernadette Szocs - campioană europeană la tenis de masă și Marco Șovar - campion mondial de juniori la sabie (scrimă).

Mihai Covaliu i-a oferit lui Omer Tetik un tricou ”Team Romania” pentru a marca intrarea noului partener în Familia Olimpică din România

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Business sport