Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Baja 500 România 2018Ciprian Sterian / Mediafax Foto
21 Iun 2018

Baja 500 România 2018

Pasionații de rally-raid vor participa în perioada 22-24 Iunie 2018 la Campionatul BAJA 500 ROMANIA 2018  - ce se află la a treia ediție și la a doua etapă din Campionatul East European Tout Terrain Series 2018.

BAJA 500 România se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, dar și sub egida Federației Române de Motociclism. Competiția este organizată de Asociația Sportivă Cap 180 în colaborare cu clubul So Moto Racing Team Bistrița.

La start se vor așeza în linie dreaptă: mașini, motoare, ATV-uri, UTV-uri, Buggy-uri si Quad-uri. Concursul are caracter internațional, așa că la start se vor alinia si concurenți străini care vin tocmai din Emiratele Arabe, unii din Israel sau Serbia, alții din Italia, dar îi vom intâlni negreșit și pe vecinii noștri bulgari.

Și România va fi prezentă la acest eveniment, anunțându-și prezența echipaje ale cluburilor sportive de off-road, profesioniști din sfera rally-raid și profesioniști ai motorsport-ului care poartă un palmares încărcat de victorii și participări naționale si internaționale.

Alte știri din Motorsport