Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
BT Arena din Cluj-Napoca va găzdui Final 4 Cupa României și All Star Game 2019Flaviu Buboi / SportPictures.eu
25 Mar 2019

BT Arena din Cluj-Napoca va găzdui Final 4 Cupa României și All Star Game 2019

Astăzi, la sediul FRB, a avut loc ședința de atribuire a organizării evenimentelor Final 4 Cupa României, masculin, ediția 2018-2019, și All Star Game LNBM 2019, precum și tragerea la sorți a meciurilor eliminatorii de pe tabloul principal din faza finală a competiției KO.
 
In prezenta conducatorilor celor 4 echipe calificate la turneul final (Dinamo Stiinta, CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu si U-BT Cluj-Napoca) si a reprezentantilor FRB s-a stabilit ca organizarea celor doua evenimente sa fie atribuita clubului U-BT Cluj-Napoca. Astfel, Polivalenta “BT Arena” din Cluj-Napoca va gazdui Final 4 Cupa Romaniei, in perioada 17-18 aprilie, iar o zi mai tarziu, in 19 aprilie, va gazdui traditionalul All Star Game LNBM.
 
Dupa ce a fost stabilit organizatorul celor doua evenimente, s-a trecut la tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2018-2019. Acestea se vor desfasura dupa urmatorul program:
 
Semifinala 1 (17 aprilie): Dinamo Stiinta Bucuresti – BC CSU Sibiu
Semifinala 2 (17 aprilie): CSM CSU Oradea – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
 
Finala (18 aprilie): Invingatoarea din SF1 vs. Invingatoarea din SF2

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet