Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Trei din șase avansează în turul secund al calificărilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Trei din șase avansează în turul secund al calificărilor

Jumătate dintre jucătoarele românce înscrise în calificările BRD Bucharest Open au obținut victoria în prima zi de concurs și au avansat în semifinalele competiției.

În prima partidă a zilei disputată pe ”central”, Georgia Crăciun (516 WTA) și-a depășit locul din clasament și a învins-o cu 7-5, 6-1 pe franțuzoaica Harmony Tan (370 WTA), pentru ca Alexandra Cadanțu (172 WTA), favorită numărul 4, să se impună în întâlnirea românească disputată cu Nicoleta Dascălu (332 WTA), scor 6-4, 7-5. Mihaela Mărculescu nu a putut provoca surpriza în meciul contra ucrainencei Alona Fomina (560 WTA), care s-a impus cu 6-1, 6-4, iar Alexandra Dulgheru (358 WTA) a trecut cu 6-0, 7-5 de canadianca Gabriela Dabrovski (303 WTA). Pe ”semicentral” Cristina Dinu (323 WTA) a luptat exemplar în primul set al partidei contra favoritei numărul 7 a tabloului, unguroaica Fanny Stollar (205 WTA) în care a revenit de la 1-4 și 2-5 pentru a servi pentru set la 6-5, însă a cedat în tiebreak. După un set secund în care a fost mai exactă la ghemurile de serviciu, jucătoarea maghiară s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 6-3.

Astfel, în lupta pentru cele patru locuri de pe tabloul principal Georgia Crăciun va trebui să treacă mâine de jucătoarea cap de serie numărul 3, olandeza Arantxa Rus (157 WTA), Alexandra Cadanțu de croata Tena Lukas (326 WTA), iar Alexandra Dulgheru de principala favorită, italianca Jasmine Paolini (133 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp