Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD NTT: Tecău nu își poate apăra titlurile
22 Apr 2015

BRD NTT: Tecău nu își poate apăra titlurile

Deținătorul ultimelor trei titluri în proba de dublu a BRD Năstase Țiriac Trophy a anunțat astăzi retragerea din concurs. Horia Tecău nu s-a putut reface în  timp util pentru a juca în meciul anunțat pentru ora 17:00 împotriva lui Patrick Grigoriu și Costin Pavăl după problemele ivite la brațul drept. În locul său și al lui Jean-Julien Rojer vor juca sârbul Dusan Lajovic și argentinianul Diego Schwartzman, iar Florin Mergea și Rohan Bopanna au devenit implicit principalii favoriți ai tabloului.

Într-o conferință de presă, Horia a făcut anunțul și a vorbit despre condiția sa fizică:

„Din păcate, nu am o veste bună. Sunt nevoit să mă retrag din cauza unei probleme la brațul drept – tendinita, care a apărut în cadrul turneului din Monte Carlo, unde am jucat meciul din turul doi care a fost foarte solicitant. De la acel meci nu am jucat deloc până la antrenamentul de ieri, cand am încercat să mă antrenez  timp de 20 de minute, însă nu m-am simțit destul de bine. Am făcut efortul necesar pentru a mă reface, împreună cu fizioterapeuții ATP, pentru acest meci de miercuri. Organizatorii m-au ajutat, au pus meciul cât mai târziu posibil, însă nu am avut suficient timp să mă refac. Dacă joc, există riscul să mă accidentez și mai tare și să nu știu când mă mai pot întoarce pe teren - pot rămâne câteva săptămâni fără să joc. Momentan, dupa discuțiile de azi cu fizioterapeutul, și turneul de la Madrid este sub semnul întrebării. Sper ca la jumătatea săptămânii viitoare să pot juca, în urma unui tratament intens. Îmi cer scuze în fața partenerului meu și a fanilor care știu că așteptau să ne urmăreasca din nou. Câteodata nu ești suficient de bine fizic pentru a intra pe teren. Sper să compensez la următoarele ediții.”

Horia deține recordul de a fi câștigător trei ani consecutiv al turneului de la București cu trei parteneri diferiți: în 2012 împreună cu Robert Linstedt, în 2013 cu Max Mirnyi, iar în 2014 cu Jean-Julien Rojer. Îi urăm refacere cât mai rapidă pentru a reveni la antrenamentele pentru cele două Masters-uri de la Madrid, ce începe pe 3 mai, și Roma, programat începând cu 10 mai.

Alte știri din Tenis de câmp