Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD NTT: Mergea și Tecău, la un set de titluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Apr 2016

BRD NTT: Mergea și Tecău, la un set de titlu

BRD Năstase Țiriac Trophy își ia cu greu la revedere de la fanii români ai tenisului, care au venit din nou în număr mare pentru a le fi alături lui Florin Mergea și Horia Tecău în încercarea de a cuceri ultimul trofeu românesc pe teren propriu.

Din păcate, ploaia ce a întârziat începerea partidei a revenit la sfârșitul primului set al finalei contra perechii formate din brazilianul Andre Sa și australianul Chris Guccione, încheiat cu scorul de 7-5 în favoarea compatrioților noștri după 40 de minute de joc.

Ploaia a reînceput chiar când jucătorii se îndreptau spre teren pentru a începe partida, întețindu-se pe măsură ce se avansa în meci, iar condițiile de joc au devenit nesigure la sfârșitul setului, ceea ce a determinat oficialii să întrerupă partida. Cum precipitațiile nu s-au oprit, la ora 18:00 oficialii au anunțat decizia de reluare a partidei în cursul dimineții de mâine, în jurul orei 9:30.

Ca o consecință, finala de simplu dintre Fernando Verdasco și Lucas Pouille este programată după terminarea finalei de dublu, însă prognoza meteo care anunță precipitații fără oprire până marți seară complică un pic situația.

 

Iată programul de luni:

Terenul central începând cu ora 9:30

[1] Florin Mergea (România, 13 ATP) / Horia Tecău (România, 5 ATP) - Chris Guccione (Australia, 63 ATP) / Andre Sa (Brazilia, 55 ATP) 7-5

Urmat de

Fernando Verdasco (Spania, 86 ATP) - Lucas Pouille (Franța, 72 ATP)

Alte știri din Tenis de câmp