Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD NTT: De mâine, fără români la simpluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Apr 2015

BRD NTT: De mâine, fără români la simplu

Calificările turneului BRD Năstase Țiriac Trophy s-au încheiat astăzi fără ca vreunul dintre cei 10 jucători români intrați în competiție să câștige biletele pentru intrarea pe tabloul principal. Pe lângă Vasile Antonescu, care a jucat astăzi două tururi, în finala calificărilor a fost prezent și Dragoș Dima, care s-a văzut învins în 80 de minute de italianul Thomas Fabbiano, locul 207 ATP, cu scorul 7-5, 6-1.

Conaționalul nostru, locul 540 ATP, a dat o replică consistentă adversarului său în primul set, când a fost foarte aproape să intre în tiebreak, dar a cedat break-ul la scorul de 5-5. Diferența de peste 300 de locuri dintre cei doi s-a văzut în acest moment, Fabbiano profitând de șansa oferită și închizând setul. După un lung ghem 3 în care Fabbiano a reușit ceea ce nu a reușit Dima în ghemul anterior – adică break-ul – meciul a curs într-o singură direcție și finalul a fost aproape. Dragoș rămâne cu amintirea unor meciuri reușite contra austriacului Trinker și a moldoveanului Radu Albot și adună la clasament 6 puncte ATP.

Cei patru calificați pe tabloul principal sunt estonianul Jurgen Zoop, croatul Nikola Mektic și italienii Thomas Fabbiano și Lorenzo Giustino. Zoop va juca contra sârbului Dusan Lajovic, Mektic împotriva uzbekului Denis Istomin, iar italienii vor juca contra lui Janko Tipsarevici și respectiv spaniolului Guillermo Garcia-Lopez.

Alte știri din Tenis de câmp