Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Succes important pentru Ruse și CristianMarian Burlacu / SportPictures.eu
17 Iul 2018

BRD Bucharest Open: Succes important pentru Ruse și Cristian

În proba de dublu de la BRD Bucharest Open, Alexandra Cadanțu și argentinianca Maria Irigoyen au fost depășite în minim de seturi de perechea Lidziya Marozava (Belarus) / Arantxa Rus (Olanda), cotată ca a patra favorită a tabloului.

Succesul pentru culorile României a venit la finalul partidei pe care Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au disputat-o contra perechii Basak Eraydin (Turcia) / Vera Zvonareva (Rusia). Eliminate ieri din proba de simplu, Gabi și Jaqueline au jucat așa cum și-au obișnuit deja suporterii care le văd în meciurile de dublu, cu zâmbetul pe buze și dăruindu-se 100% pe teren. După ce au condus cu 5-1 și adversarele lor s-au apropiat la 5-4, fetele noastre și-au păstrat nervii tari și au câștigat primul set la punct decisiv, pentru ca în setul secund să se dezlănțuie și să cedeze doar un ghem, scorul final fiind 6-4, 6-1.

În sferturile de finală ele se vor înfrunta cu învingătoarele partidei de mâine ce opune perechea formată din Miriam Bulgaru și unguroaica Anna Bondar favoritelor numărul 2 ale tabloului, australiencele Monique Adamczak și Jessica Moore.

Alte știri din Tenis de câmp