Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Sorți capricioși pentru românceSabin Malisevschi / SportPictures.eu
13 Iul 2019

BRD Bucharest Open: Sorți capricioși pentru românce

Astăzi s-a tras la sorți tabloul principal al probei de simplu de la BRD Bucharest Open, unul destul de complicat pentru reprezentantele tricolorului. Cea mai dificilă misiune o are Ana Bogdan (132 WTA), sinăianca urmând să o aibă ca adversară pe deținătoarea trofeului și principala favorită, letona Anastasija Sevastova (12 WTA). Sorții nu au fost prietenoși cu Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian, cele două tricolore urmând să se lupte pentru un loc în turul secund.

Irina Begu (112 WTA) o va înfrunta în primul tur pe vecina sa de clasament, sârboaica Aleksandra Krunic (113 WTA), în cazul unei victorii urmând să o întâlnească, cel mai probabil, pe favorita numărul 4, slovena Tamara Zidansek. Gabriela Ruse (176 WTA), posesoară a unui wild card, se va duela cu cehoaica Barbora Krejcikova (118 WTA), iar Irina Bara (188 WTA), de asemenea posesoare de wild card, va evolua împotriva unei jucătoare venite din calificări.

Tabloul principal al probei de simplu poate fi consultat aici

Alte știri din Tenis de câmp